Totaalpakket

Avanti P&O Services beschikt over goed opgeleide en ervaren personeelsadviseurs die u met onderstaand totaalpakket rust geven, zodat u kunt ondernemen!

SALARIS- EN PERSONEELSADMINISTRATIE

Het verzorgen van een goede personeels- en salarisadministratie is meer dan het verwerken van een correcte salarisstrook en het tijdig verzenden van de loonaangifte. Alle wettelijke regelingen, sociale verzekeringen, loonheffing, subsidies en CAO-afhankelijke regelingen zijn zeer complex en voortdurend veranderend.

ARBEIDSRECHT

Door onze ervaren adviseurs in te schakelen beschikt u op het juiste moment over de juiste expertise voor snel antwoord op uw vragen. Ieder bedrijf is anders en mensenwerk is altijd maatwerk. In de dienstverlening van Avanti P&O Services betrekken wij alle aspecten van het personeels- en organisatiebeleid. Het belang van uw onderneming en uw medewerkers staat hierbij altijd voorop.

DETACHERING

Ziekte of verlof zijn bekende redenen waarvoor u detachering nodig kunt hebben om de continuïteit van uw onderneming te kunnen waarborgen. Ook afslanking of reorganisatie zijn veel gehoorde oorzaken. Geen probleem: Avanti P&O Services helpt u graag uit de brand. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vaste detachering voor een gewenst aantal dagen per maand.

Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van:

Neem nu vrijblijvend contact met ons op: